AktualityKomerčné články

Lacné a jednoduché triky, ako si zútulniť váš interiér

poradna

Kúpili ste si nový dom, prenajali na dlhší čas byt alebo vás už unavuje staré zariadenie interiéru a chcete svoj domov vylepšiť a dodať mu trochu vkusu, aby bol zaujímavý a štýlový? Veľké rekonštrukcie sú drahé. Existujú však spôsoby, ako si zariadiť domov bez príliš vysokých nákladov. 

Našich pár tipov vás o tom presvedčí, pomôže vám ušetriť peniaze a vytvoriť úžasnú atmosféru vo vašom dome.

Aktualizujte farby stien a zrenovujte podlahy

Steny môžete natrieť novou farbou, tie zas toľko nestoja a ani veľa času vám maľovanie nezaberie. Ponorte ale svoj interiér do jasnejších a sviežejších farieb, ktoré budú na vašu psychiku pôsobiť lepšie. Zaujímavé vzory na stenách môžete vytvárať aj pomocou lacného šablónového valčeka i tapiet, ktoré stačí nalepiť na jednu stenu a interiér bude vyzerať dokonale. 

Aby to bolo stopercentné a zároveň aj plne funkčné, skombinujte to s pohodlnou a kvalitnou liatou podlahou, ktorá je charakteristická vynikajúcimi vlastnosťami a rýchlou realizáciou. Uvidíte, že spokojnosť bude obrovská.

Vpustite dnu zeleň

Vyzdobte si svoj domov rezanými kvetmi. Oživte interiér obrazmi alebo hodinami, na vašu stenu môže predsa umiestniť čokoľvek. A samozrejme v miestnosti nesmú chýbať živé rastliny. Oživia nielen interiér, ale tiež dodajú miestnosti kyslík.

Pohrajte sa so závesmi

Pridajte do interiéru aj stále moderné závesy a záclony. Ale pozor, nie je potrebné ich vešať na okná a iné obvyklé miesta. Môžu zdobiť obyčajnú stenu, zvýrazniť plochu v miestnosti a vytvoriť priečku medzi pracoviskom a miesto odpočinku.

Skombinujte to s krásnymi kobercami, ktoré zároveň podlahu izolujú pred chladom a vytvoria v miestnosti príjemnú a hrejivú atmosféru, ktorú si užijete aj na dotyk. 

Pohrajte sa s osvetlením

Teraz je jedným z hlavných prvkov moderného a pohodlného interiéru aj osvetlenie. Dodajte mu ale ľahkosť pomocou reflektorov alebo šetrných LED modelov, ktoré sú ideálne i na vytvorenie akcentov na konkrétnom kuse nábytku.

Uvidíte, že tieto drobné úpravy nie sú vôbec náročné a ani finančne nákladné, Tak to s nimi skúste a užívajte si komfort, o ktorom ste dlho snívali. 


obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Neprehliadnite
Close
Back to top button